Ledarskap

LEDARSKAP

Låt CastrumLinum Management AB hjälpa er verksamhet som coach till era ledare, som interimschef vid speciella behov eller som medlem i er styrelse för rätt beslut framåt. Oavsett uppdraget är grunderna i ledarskapet viktiga för mig och de följer samma röda tråd.

 

GLÄDJE OCH ENGAGEMANG

En av mina styrkor som ledare är att sprida glädje och engagemang hos min personal. Som organisation kommer vi väldigt långt med medarbetare som trivs på arbetsplatsen och som är engagerade i det de gör, oavsett om det är att ta hand om kunder, sköta produktion, köra lastbil eller hålla koll på administrationen.

FÅ DET GJORT

Enligt min erfarenhet vet de flesta chefer och ledningar vad som behöver göras för att skapa de förändringar och den utveckling som de vill ha. Utmaningen ligger i att få det gjort, det vill säga att ta tag i det eller dem som behöver tas tag i och att inte släppa fokus från detta bara för att det är jobbigt eller obekvämt.

INTEGRITET

En djupt rotad egenskap hos mig är min integritet. Den speglas såväl i mitt ledarskap som i mitt sätt att utföra uppdrag. För mig innebär det att mina resonemang är väl sammanhängande, att jag verkar med en hög grad av ärlighet och sanningshalt samt att det jag gör är för verksamhetens bästa. Inte för mitt bästa.